• Het Bestuur van VV Roosteren is verheugd te vermelden dat de vacature voor Hoofdtrainer is ingevuld met niemand minder dan Dave Fermont, geboren en getogen in Roermond. Dave heeft een contract getekend voor het seizoen 2022-2023 met de intentie om na een seizoen te verlengen. Namens de gehele vereniging wensen we Dave ontzettend veel plezier en succes toe!

  We hopen het huidige seizoen snel te hervatten en samen met huidige trainer Jeroen Rutten nog een mooi resultaat te boeken. Om alvast kennis te maken met de nieuwe trainer van het volgende seizoen, stelt Dave zich graag even voor aan de vereniging:

   

  Beste Roosteren Familie,

  Mijn naam is Dave Fermont en het komende voetbalseizoen ( ’22-’23 ) ben ik de nieuwe hoofdtrainer van VV Roosteren. Ik ben 41 jaar woonachtig in Roermond, getrouwd met Bianca en vader van Dalina en Dovani. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de Retail, bij DBM Retail BV ( Bjorn Borg ). Als voetballer ben ik in de jeugd gestart bij SV EMS en heb ik me hier als voetballer en later ook als trainer kunnen ontwikkelen. Buiten SV EMS, ben ik verder als voetballer actief geweest bij VV Vlodrop, SVC 2000 en Rios’31.
  Ondanks dat ik in de amateurwereld tot op eerste klasse niveau hebt gevoetbald, zullen de meeste mensen me kennen vanuit de zaalvoetbalwereld. Zo ga ik als ex-international door het leven, na mooie avonturen over de hele wereld te hebben meegemaakt. Met als absoluut hoogtepunt de interlands in Brazilië voor 16.000 mensen. Verder ben ik in de zaal nog actief geweest bij TZR Fermonia Boys, Houthalen-Genk, ZVK Wezel en RSD Edegem.
  Helaas ben ik noodgedwongen op mijn 35e moeten stoppen met voetballen, door een blessure aan mijn knie. Waardoor ik me ben gaan richten op mijn trainerscarrière. Na 1 jaar als speler/trainer actief te zijn geweest bij RFC Roermond en 5 jaar bij SV EMS, wordt VV Roosteren mijn 3e club waar ik als hoofdtrainer aan de slag ga. Uiteindelijk is de keuze op VV Roosteren gevallen, met name door het goede gevoel dat is overgebleven aan de gesprekken die gevoerd zijn met het bestuur, de technische commissie en andere leden van de vereniging. Met veel plezier kijk ik uit naar de start van het nieuwe seizoen!

  Met sportieve groeten,

   

  Dave Fermont