• VV Roosteren heeft het droevige bericht ontvangen dat Hein Hagen afgelopen woensdag is overleden. Onze snoeiharde verdediger heeft niet alleen op het veld, maar ook de laatste jaren tijdens zijn ziekte ontzettend hard gebikkeld. Zoals hij zich altijd vastbeet in zijn tegenstander, heeft helaas deze ziekte hem ook niet meer losgelaten.


    Hein stond voor iedereen klaar, zowel op als naast het veld. Jarenlang was hij actief als spelend lid, maar hij heeft zich ook ingezet als jeugdleider/trainer, organisator van het jeugdkamp, lid van de sponsorcommissie en consul om maar enkele taken te noemen.
    Hein heeft aangegeven dat bij zijn afscheid door z’n sportvrienden een lekker “Jupke” gedronken moest worden. Dit is mogelijk a.s. zondag tussen 16.00 en 18.00 uur in Afscheidshuis De Hoeskamer, Dorpstraat 53 Buchten.


    In verband met Corona is het niet toegestaan om met meer dan 30 personen tegelijkertijd afscheid te nemen. We gaan er vanuit dat degenen die langs willen gaan hier rekening mee houden en onderling afstemmen.

    Hein, bedankt voor alles! Rust zacht.