• Wim Cuijpers, penningmeester van VV Roosteren, heeft dinsdagochtend 26 april een koninklijke onderscheiding ontvangen. Burgemeester Jos Hessels heeft hem benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.


    Rumoer en lawaai in Illikoven dinsdagochtend. Al gauw bleek dat burgemeester Jos Hessels voor de deur van Wim stond geparkeerd met een flinke delegatie van de Gemeeente Echt-Susteren waaronder ook wethouder Peter Pustjens. Met zijn speakerset opperde Jos Hessels onze penningmeester om even naar buiten te komen. Totaal verrast stond Wim in "zijn oude broek" op de stoep om waar te nemen dat aardig wat volk zich had verzameld om de mooie woorden van de burgemeester aan te horen. Wim die al sinds jaar en dag bij de voetbalclub actief is, werd niet alleen gehuldigd voor zijn vele vervulde rollen bij VVR (jeugdleider, voorzitter van de jeugd, secretaris, bestuurslid, grensrechter etc.) maar ook voor zijn trouwe inzet bij o.a. de Peerlinke en de stichting Gemeenschapshuis. Ook is Wim sinds hij met pensioen is, onderdeel van het roemruchte klusteam op vrijdag en draagt daar mede zorg voor de piekfijne staat van ons sportcomplex.

    Namens de overige leden van het Bestuur nogmaals gefeliciteerd Wim! Een dikverdiende blijk van waardering die recht uit het hart komt van onze gemeenschap en met name uit het rood-witte hart van iedereen bij VV Roosteren.

    (Via onderstaande link een korte sfeerimpressie vanaf 01:34)

    https://fb.watch/cFfo6bM6_X/