• ๐”๐ข๐ญ๐ฌ๐ฅ๐š๐ ๐ž๐ง ๐‰๐ฎ๐ง๐ข๐จ๐ซ๐ž๐ง

๐—๐—ผ๐Ÿญ๐Ÿฏ
    Om kwart over 1 werd er afgetrapt in Brunssum door de Jo13. Al vroeg in de wedstrijd pakte het team van VV Roosteren de overhand. Roosteren kreeg de beste kansen in het begin van de wedstrijd, helaas leidde dit niet tot doelpunten. Nadat de ploeg opgewarmd was, ging de versnelling nog hoger, dit leidde uiteindelijk wel tot doelpunten.

Na een goedlopende aanval werd de spits van Roosteren gevonden, deze twijfelde niet toen hij de bal voor zijn voeten vond en schoof de bal onder de keeper door. Na dit doelpunt volgde ook al snel het tweede doelpunt, een onhandige tackle van RKVV De Leeuw zorgde ervoor dat Roosteren een strafschop kreeg. Tussenstand: 0 tegen 2.

Dit was tevens de ruststand. Na rust begon Roosteren ook scherp aan de wedstrijd, al snel volgde dan ook de 0-3, 0-4, 0-5 en 0-6. Hier zaten wat mooie doelpunten tussen, al hadden het er zeker meer mogen zijn.
    RKVV De Leeuw kreeg in de hele wedstrijd maar een enkele kans, maar het doel werd schoon gehouden door de alerte keeper van de Rood-Witten.