• Dit keer geen nieuwtje in de selectie zelf, maar verandering op komst in de technische staf. Danny Janssen, al jaren berucht bij de tegenstanders in de 4e klasse om zijn charisma en humor langs het veld, heeft besloten om afstand te doen van zijn rol als leider bij het eerste elftal. Als aanstaand papa zal Danny niet meer in staat zijn om iedere zondag paraat te staan voor ons vlaggenschip. "Jansseeeee" zal wel nog actief blijven als lid van de technische commissie, om zo zijn status als onze eigen "Raiola" voort te kunnen zetten.
    Door het vertrek van Danny was de club genoodzaakt om op zoek te gaan naar een waardig vervanger om de grote achtergelaten leegte op te vullen. Al gauw diende deze zich aan in de vorm van Rick "Messi" Augustus. Ricky is al vele jaren zelf lid van de selectie en heeft zich bewezen als een echte clubman die vaak hele zondagen op de club te vinden is. Na een professionele screening en uitvoerige gesprekken kon de club niet anders concluderen dan dat Rick de perfecte kandidaat was om Danny op te volgen, niet alleen als leider bij 1, maar misschien ook wel als Lekbeer van het jaar.
    Bij deze willen we Danny graag enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen seizoenen en hopen wij hem nog vaak op de Heilige Kamp te mogen begroeten. Ook wensen we Rick heel veel succes en vooral plezier in zijn nieuwe rol als leider bij het eerste elftal!