• VV Roosteren, het jaar 2022.

 • Nu het jaar richting het einde loopt, willen we even een terugblik bieden naar afgelopen jaar en enkele hoogtepunten nog eens delen.
   
   
   
   
  ๐Ÿฅ‡Ons hoogtepunt van afgelopen jaar was uiteraard het kampioenschap van ons tweede elftal.
   
  ๐Ÿฅ‡De winterkampioenen van 35+ mogen we ook niet vergeten.
   
  ๐Ÿ“De aanstelling van onze nieuwe hoofdtrainer Dave Fermont.
   
  ๐Ÿ†Ook trainer Ger Creemers verdiend een plaats tussen deze hoogtepunten. Hij speelde een grote rol in het kampioenschap van het tweede, maar hij wist ook het eerste elftal te behoeden van degradatie.
   
  ๐Ÿ”œOok belangrijk voor de club is het doorstromen van de jeugd, afgelopen seizoenshelft hebben al verschillende jeugdspelers aangesloten bij 1, 2 en 3.
   
  ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸซVerder zijn wij nog altijd op zoek naar vrijwilligers, bijvoorbeeld jeugdtrainers! Als je hier interesse in hebt, twijfel niet en neem contact met ons op! Ook als je interesse hebt in een andere rol, ben je van harte welkom.
   
  ๐Ÿ’ช๐ŸปWil je de club wel helpen? Maar niet in de vorm van vrijwilliger? Dan kun je de club ook nog altijd sponsoren! We hebben verschillende opties, dus ben je geรฏnteresseerd, dan kunnen we de opties altijd bespreken.
   
  ๐Ÿง’๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐ŸผVerder is er nog de oproep voor jeugdspelers, is uw kind niet zeker of voetballen iets voor hem of haar is? Kom dan gezellig en vrijblijvend eens meetrainen! Iedereen is welkom in Roosteren.
   
  โค๏ธTot slot willen wij alle sponsoren, jeugdtrainers, leiders, spelers en vrijwilligers bedanken voor afgelopen jaar. Zonder jullie zouden wij niet kunnen voetballen.
   
  ๐–๐ข๐ฃ ๐ฐ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ž๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐ง๐, ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ ๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐ค๐ข๐  ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘. ๐“๐จ๐ญ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐ ๐ฃ๐š๐š๐ซ!